Noi suntem Academica!
Centru de dezvoltare personală pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3-9 ani!
Academica?
Academica este un mediu educațional prietenos, incluziv, în care sunt promovate valorile precum: respectul, încrederea față de sine și cei din jur, onestitatea și toleranța. Asiguram tuturor copiilor accesul egal la o educaţie de calitate, bazată atat pe resurse umane performante, cât și pe noile tehnologii ale informației și comunicării.

Oferim programe pentru copii de la 3 la 9 ani.
Din 2019, am instruit peste 500 de copii.
De ce
Pedagogii oferă atenţia deosebită evoluţiei individuale a fiecărui copil. Descoperirea potențialului unic și oferirea sprijinului constat favorizează o dezvolvare armonioasă a copilului dumneavoastră.
Avem misiunea de a forma personalități puternice, ordonate, creative si independente, în scopul adaptarii lor cu ușurinta la o societate în continuă schimbare.
Perioada vârstei preșcolare vine cu noi provocari, este o perioadă a descoperirii, în care copilul este deosebit de activ, doritor de independență și experiențe noi, iar Academica îi oferă acestuia un mediu educațional interactiv, în care să-și dezvolte limbajul, gândirea, memoria, imaginația și creativitatea
Abordare individuală
Programe comprehensive
Lecţii interactive și tehnici unice
Lucrăm pentru ca copiii dumneavoastră să crească fericiți, să-și dezvolte talentele și să învețe lucruri noi!
Echipa noastră
Ne dorim să fim cei mai buni, să fim diferiți! Din acest motiv avem prodagogi cu studii superioare și experiență vastă, dar cel mai important, cu foarte multă dedicație și dragoste pentru copii.

Programele noastre
Clasele noastre se petrec într-un mod interactiv, folosind tehnici moderne, care nu lasă copii să se plictisească.
Vârstă: 3 - 7 ani.
Mini gradiniță
Abordarea noastră în timpul la 'Mini școală' este una activa si creativă. Programul reprezintă o îmbinare eficientă și armonioasă între perioadele de joc si cele de învățare, unde studiem alfabetul, cifrele, cunoaștem mediului, dezvoltăm abilitățile artistice și nu doar.

Copiii studiază 5 zile pe săptămână de la 8.30 la 12.30.

Vârstă: 5 - 7 ani
Pregătirea pentru școală
Un program și un orar bine gândit care include studierea alfabetului, cifrelor, cunoașterea mediului, educaţie artistico-plastică și nu doar, creează fundamentul pentru o tranziție ușoară spre clasele primare.

Program: 2 zile/săptămână câte 1,5 - 2 ore.

Vârstă: 4 - 9 ani.
Limba engleză
Limbile străine sunt cheia spre un viitor de succes, iar cel mai ușor copii învață o limbă nouă de când sunt încă preșcolari. Noi vă propunem studiu și joc în limba engleză, pentru ca copilul dumneavoastră să învețe din plăcere.

Program: 2 zile/săptămână câte 1 oră.
Vârstă: 5 - 8 ani.
Taekwondo pentru copii
Antrenamentele sunt conduse de un instructor cu experiență și se organizează de două ori pe săptămână cu durata de o oră în a doua jumătate a zilei.

Program: 2 zile/săptămână câte 1 oră.

Vârstă: 4 - 8 ani.
Dans modern
Antrenamentele sunt conduse de un instructor cu experiență și se organizează de 2 ori pe săptămână cu durata de o oră în a doua jumătate a zilei.

Program: 2 zile/săptămână câte 1 oră.

Vârstă: 3 - 7 ani.
Pot și singur
Lecțiile programei au scopul de-a dezvolta intelectul, memoria și logică. Timpul decurge într-un mod jucăuș și interactiv, dar foarte util.

Program: 2 zile/săptămână câte 50 minute.

Vârstă: 5 - 8 ani.
Pictură și modelare
Însuși denumirea programului sugerează că orele includ două tipuri de activități: pictură și modelare.

În timpul lecției, copiii descoperă o activitate captivantă într-un complot de joc fascinant. La acest program copii lucrează cu material plastic (aluat de sare, plastilină, argilă) și folosesc materiale naturale, precum vopsele, creioane simple și cele de ceară. Acest program dezvoltă grozav motricitatea fină, imaginația și fantezia copiilor.

Limba română
Acest program va ajuta copilul în formă de joc să extindă vocabularul limbii române, să învețe alfabetul, să învețe să citească și să vorbească.

În timpul lecției, copii cu ușurință însușesc programul cursului, folosind poezii, cântece și dialoguri de joc.

Cursurile au loc de 2 ori pe săptămână timp de 45 de minute.

Noi suntem Academica!
Echipa noastră de profesioniști va găsi, cu siguranță, o abordare individuală pentru copilului dumneavoastră, îl va captiva și îi va dezvolta un interes pentru noi cunoștințe, comunicare, sport și creativitate.
 • Viorica Babova
  Profesor
  Doamna director al Centrului de Dezvoltare pentru Copii "Academica" pe langa faptul că este pedagog, mai este și metodist și autoare a manualelor de predare. Doamna Viorica este înzestrată cu darul de a găsi 'cheia' pentru fiecare copil. Dumneaei îi conduce micii curioși spre lumea cunoștințelor, unde copii studiază din plăcere.
 • Viorica Vladicescu
  Profesor
  Viorica Vladicescu deține calități precum răbdarea, empatia, creativitatea și nivelul ridicat de responsabilitate. "Pasiunea mea pentru copii mă încurajează să le insuflu încrederea în sine și crezul că vor realiza multe lucruri în aceasta viata dacă vor învăța să fie împăcați cu sine, fericiți și vor crede în minuni. Pentru fiecare mic succes al lor eu sunt foarte fericită, pentru că ei sunt parte din viața mea. "
 • Elena Danilova
  Profesor de Limba Engleză
  Prin joc copiii își pun întrebări, caută răspunsuri, studiază, explorează și vin cu soluții creative, unele chiar extraordinare (aceștia nefiind limitați de realitatea adulților). De 4 ani sunt dedicată să le ofer curioșilor cunoștinșele necesare prin metodat jocului, și mă ghidează filozofie lui Platon care afirma că "Cea mai eficientă educaţie pentru un copil constă în joaca lui cu lucruri frumoase".
 • Gabriela Sulima
  Coreograf
  Cu toții ne dorim să avem copii sănătoși, eleganți, grațiosi și ageri în mișcare. Bunele maniere se cultivă în timpul dansului cu partenerul (partenera). Prin dans dezvoltăm viteza gândirii și viteza fizică, ținuta corectă și rafinamentul estetic. Dansul este ușa spre artă și frumusețe. Vă așteptăm cu drag să dansăm împreună, să mergem la competiții republicane și să ne demonstrăm nouă și tuturor că avem cei mai speciali copii.
 • Irina Vicneanscaia
  Profesor
  Dragostea stă la baza educației. Dezvoltarea copilului este rezultatul atenției și al profesionalismului. Consider că misiunea mea este să dedic dragoste copiilor și să educ persoane încrezute în sine, de aceea eu activez în domeniul educației și dezvoltării personale!
Doriți să faceți parte din echipa Academiсa?
Faceți cunoștință cu posturile vacante
NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI!
Program de lucru: Luni - Vineri de la 08:30 la 19:00.
În curând, la strada Albișoara 80/11, se va deschide o nouă filială Academica!
Made on
Tilda